JUGADORSSierra(6), David(2), Pere(0), Oscar(14), Miguel(11), Cristian(6), Alex(-), Raul(14), Ulises(14), Xavi(4)

PARCIALS:
1p:13-11  2p:14-14(27-25) 3p:12-17(39-42) 4p:17-14(56-56) pròrroga 15-11(71-67)

CRÒNICA:
Un inici fulgurant dels locals posava el partit amb un favorable 12-4 que va agafar desprevingut els visitants. Poc a poc van anar entrant en joc, disminuïnt la diferència al marcador. Malgrat tot, els roquetencs mantenien el comandament al marcador fins a la mitja part amb el 27-25.

A la represa, els locals van perdre moltes pilotes que van aprofitar el pratencs per posar-se per davant al marcador aconseguint una màxima diferència de 5 punts 44-49. Aquí, els locals van per un canvi de mentalitat i van decidir anar per el partit, que primer van igualar i després es van posar per davant altre cop. Amb empat a 56, els dos equips van tenir oportunitat de posar-se per davant però cap ho va aconseguir, arribant-se a la primera pròrroga.
La igualtat va continuar, donant-se el cas que els locals fallaven moltes oportunitats amb tirs lliures, havent de força la segona pròrroga amb un tir in extremis. La segona pròrroga  va ser clarament dels locals malgrat continuar fallant tirs lliures.

Bona victòria contra un dels equips de la part alta de la classificació.