El Roquetes no pot contra un primer quart brutal del Vilanova

62-Club Nou Bàsquet Vilanova
46-C.B Roquetes Garraf

Parcials: 28-8, 9-9, 11-11, 14-19

Punts: Pau 6, Pol 7, Josep 2, Xavi 6, Joan, Oriol 4, Àlex 5, Arnau 11, Fran 5

El CB Roquetes es presentava al partit amb els deures fets als entrenaments per poder sortir de la pressió defensiva que va marcar el partit de l’anada. Així el primer quart començava marcat per un Vilanova que anava anotant poc a poc i els de Roquetes que tot i moure bé la pilota no tenien encert. Però a partir del minut 5 del primer quart, una defensa excessivament tova i un encert altíssim del Vilanova i un dels seus pivots (que faria 18 dels seus 26 punts en aquest quart) endossaven un parcial de 18 a 6 en 5 minuts que deixaven un marcador de 28-8 al final del primer quart.

Tot semblava apuntar que el colíder de la lliga faria el que voldria amb els de Roquetes, però evidentment l’encert del Vilanova va baixar, la bona circulació de pilota (tot i que amb poc encert) i sobretot l’enduriment de la defensa van fer que el partit es tornés molt incòmode pels locals i que el Roquetes empatés el parcial a 9. A la mitja part es marxava amb 16-37 al marcador. A partir d’aquí, la dinàmica del partit va ser la del segon quart: defensa dura i un Vilanova que no se sentia gens comòde tot i l’avantatge al marcador.
El tercer quart acaba en empat a 11 i en l’últim quart el Roquetes més encertat sap mantenir la defensa i acaba guanyant el parcial 14-19.

Cal destacar doncs que una altre vegada un primer quart sense tensió acaba marcant un partit que es podia competir. Però també cal destacar l’esforç en defensa dels altres tres quarts que van permetre compensar la falta d’encert de cara a cistella amb un rival que no anotava i es trobava cada cop més incòmode a la pista.

A la vista dels dos pròxims partits que venen (rivals directes) les sensacions són bones, si es manté la línia d’aquests 30 minuts i se solucionen els problemes de concentració a l’inici dels partits.