El Roquetes es sobreposa a les baixes i guanya un bon rival.

38-C.B ROQUETES GARRAF
32-C.B.MARTORELL

AnotadoresVinyet; Miriam; Idoia Bosch,7;Neus; Carlota,2; Marivi,3; Aina,1; Paula.9; Idoia Camarasa 9, Judith,7

Les nombroses baixes del Roquetes feien que el partit es presentes molt complicat, i mes contra un rival fort com el Martorell.
A les baixes conegudes es van afegir durant el partit les de Miriam i posteriorment la de Paula que va poder aguantar fins el final dels 40 minuts.

El partit va ser una constant de canvis al marcador, malgrat que al segon quart les locals van marxar 25-12, tallat per un temps mort visitant, per arribara al descans amb un 25-18 que deixava obert el desenllaç final.

Al segon temps,el Martorell es va apropar molt al marcador, fins al pùnt que al final del tercer quart el resultat era de 29-29.

El darrer quart les roquetenques van fer una gran defensa i van deixar les visitants en nomes 3 punts.Malgrat el poc encert ofensiu i fer nomes 38 punts es van endur la victoria cap a casa.