61-C.B.ROQUETES GARRAF
38-AE MVP CERVELLO

Parcials: 13-13; 21-7;13-12; 14-6

Anotadores: Vinyet; Miriam,2; Mireia; Carlota,4;Mariví;Aina,5;Paula,18; Idioia C. ·; Judith,4; Vero,25.

Despres de tres jornades sense coneixer la victòria, les noies del Roquetes van aconseguir-ne una de mérit. El rival, conegut i molt millorat, va fer un partit molt seriós i agressiu malgat les seves nombroses baixes.

El primer quart va ser de domini visitant malgrat la defensa a tota la pista del Roquetes que no aconseguia traduir l'esforç en productivitat i el resultata al final dels deu primers minuts era de 13-13.
Un canvi defensiu local a partir del minut 12 va començar a donar els seus fruits i el parcial de 19-4 donava un avantatge al descans de 34-20.

La bona actitut del Cervello a les dues parts de la pista no deixava en cap moment tancar el partit per part local i les obligava a fer un esforç extra tambe al darrer quart on s'arribava amb un resultat de 47-32.

Els ultims deu mints van seguir amb la mateixa tónica del partit malgrat que la actitud local va permetre gunayar el parcial del quart i tancar el resultat amb un 61-38 final.

La nota negativa va ser la lesió al tormell de l Aina Gomez que esperem es recuperi ben aviat per contnuar aportant al grup.