UN PRIMER QUART NEFAST CONDEMNA EL ROQUETES

59-C.B CUBELLES
39-C.B ROQUETES GARRAF

Pau 9, Pol, Josep 5, Xavi 2, Joan, Oriol 4, Àlex 3, Arnau 6, Fran 9

(19-2, 14-19,14-11,12-7)

El partit començava nerviós, amb punts fàcils al contraatac del Cubelles i molt desencert del Roquetes de cara cistella. Després d’uns primers minuts, la cosa va empitjorar,els de Roquetes atacaven la cistella de manera caòtica i el Cubelles s’inflava de punts fàcils al contraatac. El primer quart acabava amb un dolorós 19-2 al marcador.

El segon quart va ser on el Roquetes va despertar, jugant amb atacs amb moviment de pilota i tirs i entrades ben seleccionats. La defensa va millorar un punt i un parcial de 0-8 a favor dels de Roquetes van retallar el marcador a 25-17, al final de quart intercanvi de cistelles per marxar a la mitja part amb una desaventatge de 12 punts.

El tercer i quart període van ser força similars, el Cubelles no arribava a dominar però la qualitat d’algun dels seus jugadors era suficient per anar àmpliant una mica el marcador. El Roquetes va seguir atacant amb més encert fins als últims minuts on es va perdre la tensió i es va tornar a l’atac caòtic portant a un parcial 8-0 en contra als últims 4 minuts.