Sierra(5), David(9), Pere(4), Oscar(5), Miguel(21), Cristian(-),  Raul(5), Ulises(-), Xavi(2)
PARCIALS:
1p:22-12  2p:15-8(37-20) 3p:20-12(57-32) 4p:16-19(73-51)

CRÒNICA:
El inici ja va ser premonitori amb un 7-0. Però, els roquetencs van reaccionar i van igualar el partit fins el 11-10. El final de quart però va ser pèssim i van encaixar un 11-2 per acabar 22-12. El segon quart va continuar la tònica i la diferència al marcador va arribar fins els 17 punts (37-20). No s’estaven fent bé les accions ofensives, malgrat la defensa havia millorat un xic.
En el tercer quart es va optar per un canvi defensiu a zona, per tal de protegir l’equip de faltes personals i el començament va ser esperançador, reduint les diferències properes als 10 punts. Novament però l’encert des de la línia de 3 punts local amb 4 triples gairebé consecutius llençava les diferències més enllà dels 20 punts (57-32). El últim quart l’equip va tenir l’encert als triples que no havia tingut fins llavors i amb 5 consecutius posava el partit 64-50. Però altre cop la mateixa història... l’equip local reaccionava i s’acabava el partit amb diferències superiors als vint punts.
El partit va acabar amb una derrota contundent contra un rival directe a la classificació que empitjora les expectatives de cara a la segona volta que comença en dues setmanes. Esperem que l’equip es refaci i pugui afrontar aquesta segona volta amb millor joc i resultats.