JUGADORS: Sierra(3), David(12), Pere(6), Oscar(8), Miguel(-), Cristian(7),  Raul(15), Ulises(-), Xavi(4)

PARCIALS:
1p:16-15  2p:22-12(38-27) 3p:19-10(57-37) 4p:8-18(65-55)

CRÒNICA:
El partit va començar molt igualat. Durant tot el primer quart el domini del marcador va ser alternatiu amb lleugeres avantatges pels dos equips. Va ser al inici del segon quart que es va marcar la tònica del que seria la resta del partit. Un parcial de 9-0 va provocar que els locals aconseguissin una diferència al marcador que els va donar molta confiança.
Als roquetencs els va costar tornar-se a posar al partit i malgrat el poc encert als tirs lliures, van treballar mantenint la diferència al voltant dels 10 punts. El cansament va començar a fer-se palès i arribant al final del tercer quart, un altre parcial dels locals de 8-0, llençava les diferències als 20 punts.
Tot semblava acabat. L’equip roquetenc però, va fer un últim quart molt seriós i va aconseguir maquillar el resultat fins els 10 punts finals, que encara haguessin pogut ser menys, amb un millor encert als tirs lliures que van acabar amb un percentatge horrible de 12/29.